Bata &Tu

Pastrand viziunea fondatorului nostru Tomas Bata, ne consideram mereu orientati catre client.

      Woman

ACHIZITIA TA GARANTATA*

In cazul oricarei probleme, returneaza produsul in maxim 15 zile de la data achizitiei, si noi il vom inlocui. Anumite conditii se aplica.

COLECTII BOGATE

Cu peste 1000 modele din care puteti alege, avem una dintre cele mai variate colectii de incaltaminte, genti si accesorii. 

CALITATE GARANTATA

      Children

Măsuri stricte de calitate sunt respectate în timpul şi după producerea tuturor produsele noastre. Avem propriile nostru fabrici si depozite, care sunt supravegheate de personalul instruit şi cu experienţă.

ACORDAM O ATENTIE PERSONALIZATA

În toate magazinele noastre, personalul noastru de vânzări instruit  profesional este la dispoziţia dumneavoastră. În cazul în care aveţi orice intrebare despre Bata, despre produse sau servicii, nu ezitaţi să ne întrebaţi.

DETALII PRODUSE

      Men

Ne asigurăm că veţi obţine detalii complete ale tuturor produselor noastre în cel mai convenabil mod. Fiecare produs poartă etichete care menţioneaza în mod clar preţul, dimensiune sau alte informaţii necesare. Aceasta nu numai că economiseşte timpul dumneavoastră, dar vă ajută, de asemenea, în selecţia produsului.

 
Cauti un magazin Bata?
Services-storelocator
Newsletter pe Email
Ai nevoie de un sfat?
Do you need advice?

FAQ


Copyright © 2011 Bata contact@bata.com | +420 132 456 789 | Sitemap | Created by SYMBIO